Tsekissä kääntyminen

4 syys

Munchenin jälkeen pysähdyimme Ingostadissa. Kylän nähtävyys on iso outlet, reilu 100 liikettä, hyvät parkkipaikat, ilmainen netti (!!! Huippuharvinaista Saksassa, ikävä kyllä ) ja loistavia tarjouksia.

http://www.ingolstadtvillage.com/

Meidän piti pysähtyä Playmobilin puistoon, mutta ikävä kyllä sade alkoi juuri kun olimme saapumaisillaan puistoon, päätimme jättää paikan väliin. Harmi, mutta vesisateessa on ikävä olla.

http://www.playmobil-funpark.de/

Lapseni ainoa toive matkan suhteen oli Praha ja siellä Aqua Park, joten päätimme vaihtaa maata suunniteltua aikaisemmin. Ikävä kyllä hotellissa oli majoitukset täynnä, joten päätimme vain siirtyä kaupunkiin ja etsiä edullisen majoituksen. Ja mihin murjuun me jouduttiinkaan.

http://www.tophotel.cz/?lang=en

Hotelli sijaitsee kaukana keskustasta, jolla ei sinällään ollut mitään vikaa, kun tulimme autolla. Saavuimme respaan, me 3. Jokainen, jolla oli silmät päässä tajusi että me olemme kolmisin. Jonotimme, jonotimme, jonotimme, lopulta tuli meidän vuoro, virkailija teki edellisen työn loppuun, tässä kesti, tuli meidän vuoro ja hän sanoi tämä on ryhmätiski, meidän tiski on toisella puolen taloa. Et sitten viitsinyt sanoa sitä kun näitä meidät. Ja missään ei lukenut tätä tietoa. Menimme ohjeiden mukaan, virkailija näki meidät tyhjällä tiskillä ja lähti pois. Vieressä oli tiski valuutanvaihdolle, jossa oli virkailija. Odotimme taas, n 10 minuuttia, kunnes sanoin tälle valuuttapojalle voitko pyytää jonkun tähän, jotta saamme huoneen. Hän kysyi tulemmeko hotelliin sisään, hän voi antaa huoneen.

Onneksi mieheni oli sen verran fiksu että tajusi maksaa n 5 euroa extraa, jotta saimme isomman huoneen. Kuulemma perushuoneet ovat hyvin paljon pienempiä.

Itse olen käynyt Tsekeissä juuri automatkoilla monta kertaa ja olen aina ihmetellyt miten palvelu on niin huono. No, tripadvisorissa oli paljon samanlaisia kirjoituksia, jonoissa seistiin tuntikaupalla.

Ensi kerralla luetaan nämä.

Aamulla sanoimme epäterveellisen aamiaisen jälkeen heipat tälle majalle ja siirryimme Aqua Parkkiin. Meno aivan eri. Otimme paremman huoneen, jolloin huoneen voi saada aikaisemmin. Lilluimme altailla ja saunoissa lähes sulkemiseen asti ja aamulla erinomaisen aamiaisen jälkeen jatkoimme lillumista vielä pitkälle päivää.

http://www.aquapalace.cz/en

Koska Tsekki ei kiinnostanut tippaakaan tätä yhtä hotellia lukuun ottamatta, päätimme jatkaa matkaa ja mennä takaisin Saksaan.

Ainoa joka jäi vähän kaivertamaan, oli etten kerennyt käymään kaupoissa. Tsekeissä myydään Body Shopin vst. tuotetta Body Basic, jota olen edellisillä matkoilla hamstrannut.  Huomattavasti laajemmat valikoimat ja edullisempi hinta.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: