Habitare – vain viikon myöhässä

19 syys
Kävin ystäväni kanssa jo kolmanteen kertaan Habitaressa perjantaina. Mitä parhain päivä käydä. Kiireellisemmät ovat jo käyneet, puhumattakaan upeasta shoppailuillasta, joka oli edellisenä iltana järjestetty.

Klo 14 aikaan oli käytävät lähes tyhjiä. Tästä huolimatta klo 19 meidät lähes ajettiin ulos, koko valaisinosasto jäi täysin käymättä läpi. Harmi !

Ja kuten aikaisemminkin, kiirehdimme heti antikkiosastolle. Tälläkään kertaa ei Dessein pettänyt, ystäväni osti upeat Saastamoisen korvakorut. Hänen tekemiään koruja on aina näkynyt paljon Habitaressa, mutta nyt ne oli loistavasti tyhjennetty. Moni myyjä kertoi oli, mutta on myyty jo.

Itse sorruin Lapponiaan, Björn Wecströminin sormukseen. Näiden ostoshetkien jälkeen olikin aika siirtyä toiselle puolelle.

Se mikä oli poikkeus, ystäväni tilasi yhden lehden, minä en yhtään. Minä kuulun siihen ”harvinaiseen” ryhmään että kaupanpäälisellä on väliä ja kaulahuiveja ja käsipyyhkeitä meidän huushollista löytyy tarpeeksi. Kaupanpäälisten taso oli rajusti tippunut ja koska Deko tipahtaa postilaatikosta, keskityn lehtitarjouksiins seuraavan kerran.

Ehdoton katseen vangitsija oli satojen sateenvarjojen taivas, joista kuvia on ollut jo sadoissa blogeissa. Kuvat eivät kerro koko totuutta, näkymä oli upea.

En tiennyt Samuin valloituksesta sisustuspuolella, kankaat olivat upeita ja samoin osastolla saamamme palvelu. Kankaat ovat ihania ! Ja kovasti suosittuja, en kyllä ihmettele yhtään ! Ohuellakin kankaalla on hyvä peittovuus ja huomasimme kuinka jokaiselle löytyi reilu 10 printin  valikoimasta ehdoton suosikki.

Vitra esitteli tulevia uutuuksiaan. Itse metsästin kauan saksanpähkinänuppista hang it all naulakkoa ja oma löytyi lopulta Saksasta. Nyt se tulee pysyvään myyntiin kokomustan kanssa. Liukuvärjättyjä serkkuja en olekaan ikinä täysin ymmärtänyt.

Minun oma suosikkini messuilla oli kokonaisuudessaan Lapin yliopiston Vire-osasto. Siellä lupsakka Malmi – Rovaniemi akselin opiskelija esitteli minulle heidän tuotteitaan ja jos olisi ollut tilaisuus, olisin Alva-valaisimen vienyt siltä seisomalta kotiini. MInulle valitettavasti koko kokoelma tekee nyt maailman kiertuetta muissa vst messuissa ja toivotamme heille maailman valloitusta. Suomalainen design on upea asia. 

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: