Pikamatka Viroon – jälleen kerran

6 Lok

Myrsky Viola ilmoitti tulostaan ja päätimme emme lähde kotoa mihinkään koko viikonlopun aikana.

Perjantaina klo 16 aikaan mieheni ehdotti jos sittenkin. Niin yllytyshullu olen, aina mukana. Varsinkin kun lapsi kinui laivalle, lähdetään. Muutama minuutti myöhemmin laivapaikat oli varattuina.

Ensimmäiseksi yöksi valitsimme hotelli Olevi n Tallinnan vanhasta kaupungista, nettisivun mukaan hinta oli 9 euroa. Hyvä ei ole halpaa, varsinkin kun saavuimme hotelliin 00.45, ilmoitti respa aamiainen on pakollinen ja hinnassa sitä ei ollutkaan. 9 euroa muuttui 27 euroon ja aamiainen oli surkea.

TripAdvisor ei petä. Jos siellä haukutaan, se pitää paikkansa. Huone oli ehkä – 2 kerroksessa, mutta ei siihen aikaan ikkunaa tarvittukaan, sänky kelvollinen ja lämmin huone. Mitä sitä muuta tarvitseekaan. Ja oikeasti, yöpyminen 27 euroa on halpa.

Aamulla mietimme mitä sitten ja jotenkin päädyimme Haapsaluun. Emme ole siellä aikaisemmin ollut. Paikka on tunnettu mummojen bussimatkan kohteena ja sitähän se oli. Virossa palvelu on mitä on ja kun siihen asennoituu, asenteella pärjää. Mutta Haapsaluu oli aivan eri asia. Palvelu pelasi, pienissäkin asioissa.

Hotelliksi valitsimme hotelli Laineen, jossa on saatavilla paljon erilaisia hoitoja. 60 euron yöhintaan kuului suht hyvä aamiainen, ei Scandic kin tasoa, mutta hintaansa nähden hyvä. Uima-allasosasto oli pieni, mutta toimiva ja saunoja oli 2 , höyry ja tavallinen.

Illalla hotellin yökerhossa esiintyi bändi, harvinaista herkkua.

Kaupunki ei liian paljoa tarjoa tekemistä. Linnoitus on, mukava junamuseo, jossa todella mukavaa henkilökuntaa ja sunnuntaiaamuna kävimme torilla. Mutta tämä ongelma on kaikissa pienemmissä kaupungeissa.

Mutta jäi kytemään fiilis tänne voitaisiin tulla uudestaan. Pääkadulla on paljon pieniä käsityöläispuoteja ja itse asiassa se linnoituskin jäi koluamatta. Alueen leikkipuisto oli auki, 24 /7, sekin osoitti paikka on käymisen arvoinen.

Tänne uudestaan !

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: