Perusarkea, niin arkea

12 Lok

Kuulun mm Hopottajiin, joissa on mahdollisuus tasaisin ajoin testata eri asioita.

Olen osallistumisissa kriittinen. En ilmoittaudu niihin jotka eivät kiinnosta. Enkä niihin jotka vaativat liikaa. Kumpaakin edellistä on onneksi äärimmäisen harvoin.

Olin innoissaan ilmoittautumassa, kun tuli vuoroon Roosa-kampanjan sini-tuotteet.

Meidän kaikki perussiivousvälineet ovat Sini-tuotteita, valtaosa vanhempia kuin lapseni. Laatua kun hommaa, se sitten kestää. Vaikka tälläinen laiskempi siivoajakin olen.

Settiin kuuluu tuplajynssäri sekä jynssäri. Olen edellisen kerran jynssännyt kylppärin kaakelit kiiltävän puhtaiksi vuosi sitten. Tämän jälkeen pientä perussiivousta vaan. Ja ikävä kyllä, sen oli näköisetkin meidän kaakelit.

Vettä kaakeleille, puhdistusainetta suihkupullosta, hetken annoin vaikuttaa, tuplajynssäri käyttöön ja sama uudestaan.

Mieheni ei kovinkaan paljon tekemisiäni huomaa, mutta tämän huomasi. Tuli vasta illalla myöhään kotiin, olimme lapseni kanssa jo menossa nukkumaan, kun hän katsoi asiakaseen tulla kysymään olenko pessyt kylppärin. Nämä toimii.

Koska meillä välillä lika ehtii olemaan liikaakin, on sen poissaaminen myös haasteellisempaa. Ei häillä. Siivoukseen meni aikaa alle 30 min, tuplajynssärillä huomasi kuinka lika irtoaa helposti kaakeleista.

Roosa-kampanja ei jäänyt kohdallani tähän. Muutaman euron rintamerkki tuli tietenkin ostettua ja lisäksi Kalevala Korun Roosa-setti. En väitä olevani vaaleanpunaisen ystävä, mutta setin nähtyäni, se ei jättänyt rauhaa. Onneksi rahalla selvittiin.

http://www.sinituote.fi/roosanauha

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: