Naperiina – uusi lastenvaatekirppis

15 Mar

Äkkiseltään laskettuna käytettyjen lastenvaatteiden business ei voi kultakaivos olla, mutta upeaa että näitä kuitenkin ilmaantuu. Kuitenkin lapset kasvavat melkoista vauhtia ja vaatteita jää kaikilla pieniksi.

Olin varautunut viemään lapseni pieneksi jääneet talvivaatteet Ipanaiseen, mutta ikävä kyllä heillä oli kalenteri täynnä. Vapaita paikkoja olisi ollut vasta joulukuussa ja silloin voi talvivaatteiden myyminen olla jo myöhäistä. Törmäsin n kuukausi sitten toisen äidin vinkistä Naperiinan sivuille ja sattumoisin ensimmäiselle viikolle oli tilaa.

Lapseni on kohta 130 cm pitkä ja hänellä ei vaatteita enää juurikaan tule myytäväksi. Kengät käytetään loppuun, housuihin tulee polviin reikiä ja paidoissa on kaulukset miten sattuu. Mutta talvivaatteita löytyi yllättävän paljon.

Työssä käyvällä ei päivittäiset pöydän siivousreissut onnistu, mutta Naperiinalla sisältyy hintaan päivittäinen siistiminen. Myös paikan hinnat ovat kohtuulliset, tähän tietenkin vaikuttaa edullisempi vuokrapaikka.

Paikka on todella helppo löytää, monia busseja lähtee suoraan Leppävaarasta ja reittioppaan mukaan lähimmältä pysäkiltä on paikkaan 83 metriä.

Vaatteita otetaan vastaan vauvasta 150 cm asti ja eipä isompia tavaroita mahdu. Joka on tietenkin harmi, mutta niin ymmärrettävää.

Olen ihan viime aikoina saanut myytyä viimeiset vaunut sekä tripp trapin. Lapseni täyttää seuraavaksi 7 v. Saamaton äiti, muuta ei voi sanoa. Mutta tehty päätös pitää. Päätin laittaa myyntiin yhden per viikko ja hyvin on toiminut, toistaiseksi. Kunhan sitterin puuttuva osa vielä löytyisi. Se sama sitteri joka oli käytössä n 5 vuotta sitten. Rahaahan siitä ei montaa euroa saa, mutta pienen kolon komeroon tekee.

Kierrätys kunniaan ja toivotan pitkää ikää Naperiinalle.

Kakkukahvit ovat avajaispäivänä !

http://www.naperiina.fi/

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: