Hyvä ruoka – parempi mieli

21 Mar

Olin tyttöporukalla syömässä viikonloppuna. Porukassamme on ruoka-alan ammattilainenkin, joten harvemmin mennään halpoihin paikkoihin. Toisaalta olemme samalla kokoonpanolla nähneet viimeksi vuosi sitten. Konkurssiin ei nämä käynnit ketään saata.

Tällä kertaa paikaksi valittiin Gaijin. Koska tarkoitus oli syödä pitkään ja hartaasti, valitsimme maistelumenyyn joka vaihtuu 4 krt vuodessa. Ja kyllä me syötiinkin. Pitkään ja hartaasti. Ehdottomat suosikit olivat ensimmäinen ruoka häränlihatartar sekä viimeinen ruoka häränposki. Jopa jälkiruoka ei voittanut näitä. Tietenkään jälkiruuassa ei mitään vikaa ollut.

Ravintolan menestyminen koostuu monesta palikasta ja loistava ruoka ei siinä riitä. Sijainti Gaijassa on täydellinen, Bulevardilla ja henkilökunta ei olisi voinut olla parempaa. Saimme oman tarjoilijan, joka loisti omalla persoonallaan ja kaikki toimi täydellisesti. Lautasia vaihdeltiin, juominen ei ollut koskaan loppu, ruokia ei pitänyt odottaa ja tarjoilijat tiesivät ruuasta kaiken. Täydellistä.

Kun kaikki on hyvin, en ole mielipiteeni kanssa yksin. Pöytävaraus teimme 2 kk sitten ja silloinkaan emme saaneet enää sitä mitä olisimme halunneet.

Vielä on uusin paikka käymättä läpi, mutta on vaikea uskoa mikään voittaisi Gaijia.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: