Vain elämää yhdessä Eckerö Linen kanssa

23 Mar

Olin tosi kova tyttö käymään konserteissa nuorempana ja tahti on nyt vähän vähentynyt, mutta ehdottomasti käyn ystäväpiiristäni eniten keikoilla.

Kun olin viimeksi ulkona syömässä, juttelimme Vain elämää ohjelmasta ja tajusin etten ole koskaan käynyt Antti Tuiskun konsertissa. Suorastaan vääryys.

Onneksi nettimaailma toimii 24 h ja silmiini tuli Eckerön mainos ja Antista. Joten ei kun matkaan.

Eckerön nettisivu toimii loistavasti. Pääsivulta vain valitsin Antin kuvan, montako henkeä on lähdössä ja varaus oli valmis. S-bonukset kaupanpäälle.

Lähdin satamaan hyvissä ajoin. Huomasin passini menee vanhaksi maaliskuussa ja kävin samalla Verkkokaupassa ottamassa euron passikuvat.

Antin fanijoukon ikähaitari on laaja. Selvästi kävi äitejä tyttäriensä kanssa, mutta näkyi myös isiä poikien kanssa, ihan perusteiniporukkaa, eläkeläisiäkin ja kaikkea siltä väliltä.

Koska laiva oli lähes täynnä, myös hytit olivat täynnä. Onneksi Eckeröllä on myös lounge olemassa ja sen varasin mennen tullen. Ensiksi syömään, sitten keikalle, sitten taas syömään, taas keikalle ja laiva olikin maissa.

Viime hetken varauksena risteily oli yllättävän halpa, 22 euroa, lounge maksoi 18 e per suunta. Hinnalla pääsin ulkomaille, oli mahdollisuus tehdä tax free ostoksia, sain vatsan täyteen ja näin Antin 2 x, oli hinta suorastaan edullinen. Vrt lippu esim Kulttuuritalolle.

Ensi torstaina esiintyy Virve Rosti ja siitä vielä viikon päästä Sanni, kunnes Vain elämää on pulkassa tältä vuodelta.

Laiva on viihtyisä, tax free ehkä linjan edullisin, ystävällinen palvelu ja aikataulu passeli. Harkitsen vakaasti torstain lähtöä.

Lounge on todella varattu, mutta yksin sain paikan. Isommat porukat pitää olla ajoissa liikkeellä.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: