Joululahjavinkit, näin meillä

3 Jou

Olen ollut aika lahjaihminen ja annan lahjoja tänäkin vuonna paljon.

Aloitan ostamisen heti joulun alennusmyyntien jälkeen ja viimeiset ostetaan luultavasti aattoruuhkassa.

Omat lahjatoiveet ovat pysyneet samana, koska en ole niitä saanut enkä myös ole itse ostanut.

Tänäkin vuonna haaveilen 4 jalka Kubuksesta. Väri on vuosien välillä vaihdellut, nyt toiveena on sama musta, mitä alun perinkin. Kynttilät ovat jo valmiina odottamassa.

Lapsi on hyvin kaikkiruokainen. Toiveet vaihtelevat päivittäin, mutta aina on tilaa uusille legoille. Star Wars on lempisarja ja lego on iskenyt kultasuoneen, meillä ei koskaan voi olla kaikki mallit.

Mieheni tykkää Toikan tuotannosta ja lintuja on kertynyt meille muutama ja vähän päälle. Hän sai aikaisemmin vanhemmiltaan kynttilänjalat, joten tänä vuonna päätin mennä samaan linjaan ja ostin myös toiset kynttilänjalat. Helsingissä kun ei ole pulaa käytettyjen lasitavaroiden ostopaikoista.

Vanhempani ja anoppini saavat jälleen kerran herkkukorit. Ihan meidän lähikauppakin on loistava aarrepaikka näissä, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen lompakkoon.

Tyttölapsille saavat kaikki koruja. Joillekin ostin puhtaasti merkin perusteella ja toiset saavat oman tyylisensä. Vanhin kummityttö yllätti ja 18-vuotispäivänä meni laittamaan itselleen reiät korviin. Hän saa tänä vuonna paljon korvakoruja.

Omat ystäväni saavat arkilahjoja, peruskosmetiikkaa ja piparkakkutaloja. Tai toivottavasti. Tarkoitus on tehdä piparkakkutalkoon viikonloppuna. Toteutus vielä ajatusmallissa, mutta taikina odottaa jääkaapissa.

Ainoastaan lahjapaperi näyttää olevan loppu. Helpolla pääsen, tänä vuonna.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: