Matkamessut 2016

25 Tam

Ehdoton kohokohta messumaailmassa on matkamessut. Aina on jotain minne suunnitellaan matkaa ja nytkin on edessä lentoliput Maltalle.

Tarjonta messuilla on hyvin vaihtelevaa, mm Tallink Silja loisti poissaolollaan, samoin moni muu isompi yritys ei ollut messuille tullut.

Itse sain ammattilaislipun ja kun torstaina menin messuille, oli monessa osastolla henkilökunta siirtynyt jo juhlimaan. Onneksi esitteitä oli hyvin jäljellä.

Mutta osastoja, jotka yllättivät iloisesti olivat jälleen kerran laivayhtiöt Viking Line ja Eckerö. Kummallakin oli kunnon messutarjouksia, henkilökuntaa paikalla ja valmiina auttamaan. Ahvenanmaa on ollut meidän to do listalla jo muutaman vuoden. Viime juhannuksena kävimme Ahvenanmaalla, juhannuksena, kun kaikki oli kiinni. Nautimme kauniista päivästä ja Pommerin tunnelmasta.

Ja tietenkin Malta yllätti positiivisuudellaan. On kiva nähdä ihmisiä töissä osastolla, josta he itse pitävät paljon. Innostuneita esittelijöitä on aina mukava kuunnella ja heiltä saa paljon ylimääräistä tietoa paikasta.

Valitettavasti minulta jäi Karavaaniosasto väliin. Osasto avattiin vasta perjantaina.  Vaikka ei ole suunnitelmissa vaunun ostoa, on mukava näitä pyörällä kulkevia asuntoja katsoa. Vuosi vuodelta tulee hienompia ja kalliimpia autoja markkinoille, muiden lisäksi.

Ensi vuonna aiomme olla ko. viikonlopun kotona. Nytkin lähdimme pikapikaa töiden jälkeen Tallinnaan ja koko perhettä harmitti messujen loppuminen. Kun asumme messukeskuksen vieressä, voi sinne mennä useamminkin, niin että koko tarjonta tulee käytyä läpi. Seuraavia messuja kun saa odottaa vuoden !

Se mikä yllätti on lehtitilauspisteiden vähyys. Jonkun matkailulehden bongasin, siinä kaikki. Lehtitilaukset ovat olleet aina minun heikko kohtani ja dekokin on juuri lopussa. Mutta eipä haittaa, messuja riittää tulevaisuudessakin.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: