Synttärit Mäkissä

10 Hel

Tänä vuonna olimme liian myöhään liikkeellä. Olemme pitäneet lapsen synttärit naapuritalon kerhohuoneella, jonka yksi asukas, joka on entinen luokkakaverini. Taloyhtiölle on aivan sama kuka juhlia pitää, se riittää että joku ottaa vastuun ja paikka on siisti kun juhlat ovat ohi. Homma oli muuttunut vuodessa, nyt pitää paikkaa anoa ja kuulemma voidaan tehdä yllätystarkastuksia. Kerhohuone on kaikki nämä vuodet ollut aivan yhtä vähäisessä käytössä, alle 5 käyttöä vuodessa. Joten päätimme sanoa tähän ei kiitos.

Vaihtoehtoja onneksi pk-seudulla löytyy mutta tuntui että oma budjettini kaatui jatkuvasti. Halvaksi kehuttu kaupungin puistojen kerhohuoneita tarjottiin, mutta minimi oli 3 h vuokraus, tuntihinta 20 euroa ja 60 euroa pelkästä paikasta ei tuntunut minusta halvalta.

Monessa paikassa piti ilmoittaa monta tulee ja tämän mukaan laskutetaan, tuli lapsia paikalle 1 tai ilmoitettu määrä. Koska lapsi aloitti eskarissa syksyllä ja en yhtään tunne vanhempien tapoja toimia, ei tämä vaikuttanut mukavalta vaihtoehdolta. Yrittäjiä tietenkin ymmärrän.

Mäkki nousi ystäväni kanssa käyneessä keskustelussa esille ja he todellakin laskuttavat sen mukaan paljonko lapsia tulee.

Olin oikeassa vanhempien tavasta. 1 ilmoitti tulevansa, eikä tullut. Monesta ei kuulunut mitään sekä 4 ilmoittautui ja tuli. Pääasia oli että 4 lasta saatiin kokoon ja juhlat aloitettiin.

Mäkin synttäripaketti osoittautui meille juuri sopivaksi. Meilahden Mäkissä on todella kiva leikkinurkkaus ja henkilökunta ihan huippua.

Ja mitä sitten pakettiin sisältyi :

Koristeltu paikka kultaisine lautasineen, oma leikittäjä, happy meal ateriat, ohjattu kierros takahuoneessa ja oman hampurilaisen tekeminen, jäätelöt,  sankarille oma lahja ja jokainen sai lelut serpentiinin ja ilmapallojen kera. Juhlat kestivät 1.5 h ja se oli just passeli.

Plussaa

Hyvin kohtuullinen hinta n 12.50 e per juhlija

Tarjosin tietenkin mukana oleville aikuisille mitä halusivat ja heiltä veloitettiin vain se eikä synttäripakettilisää.

Vierailu takahuoneessa oli hyvin jännä ohjelmanumero

Leikittäjällä oli hyvin pitkä pinna ja jaksoi nauraa lasten tarinoita

Koko summan sai maksaa lounasseteleillä !

Minun osuus oli vain tulla oikeaan aikaan oikeaan paikkaan ja lopuksi avaa lompakko

Miinuksia tämä paikka ei saa, mutta kiitosta sitäkin enemmän.

Todella harmi ettei pk-seudulla ole vst Hesburger issa. Esim Länsisataman Hesessä on iso leikkunurkkauskin.

Lapsi ilmoitti ensi vuonna haluaa synttärit pitää samassa paikassa, käy ! Vaikka mieheni uhkaakin siirtää synttärit keilahallille. Onneksi tässä on 11 kk aikaa keskustella aiheesta.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: