Lastenvaatteiden kierrätys, osa 123 abc

8 Huh

Vuoden sisällä olen kokeillut eri kirppiksiä ja menestys on ollut kaikissa huono, yhtä lukuunottamatta.

Väitän että itse osaan katsoa vaatteiden kunnon, mutta luultavasti vaan perusvaatteita on liikaa liikkeellä ja meidän vanhempien valinnat eivät kelpaa muille vanhemmille. Meillä on vain 1 lapsi, vaatteita on ostettu paljon Amerikasta, hän ei ole kerennyt edes kaikkia käyttämään. En ymmärrä.

Kesällä vaatteet olivat nettivarauksessa, joka teki myöhemmin konkan. Kaupaksi meni muutama, olin tietty iloinen kaikesta rahasta.

Naperiina avasi ovensa loppuvuodesta ja sain hinnoittelupalveluun vietyä vaatteita avajaisviikolla. Idea kiva, mutta omistaja ei kertonut hänen hyvin, hyvin tiukkaa sihtiään, myyntiin meni alle 10 % vaatteista. Kun vaatteet olin vienyt, kysyin sähköpostilla voinko vielä uudestaan ja tämänkin jälkeen uudestaan, oli pettymys järkyttävä, kun kolmannella kerralla annettiin 3 isoa säkillistä vaatteita takaisin, eivät kelpaa myyntiin. Ehdotin seuraavalla kerralla huomattavasti parempaa viestitystä, oli omistaja samaa mieltä. Vaatteiden taso ei siitä nouse ja turhaa käytän pelkästään tuntia matkustamiseen bussissa sen takia että vaatteet käyvät vain varastossa. Puhumattakaan 3 säkin kanssa kotiin tulemista.

Keväällä vaatteet olivat Minipoppoon hinnoittelupalvelussa. Vastaanotto oli järkyttävän huono. Alle 10 % vaatteista kelpasi, summa mitä olisivat maksaneet oli reilu 20 euroa, 4 kirjaa, 5 sisävaatetta ja Ticketin haalarit. Jälkimmäiset myin huutiksessa ja haalarista yli 50 euroa. Minipoppoo on loistava niille, jotka haluavat tukea yrittäjää, mutta myyjän kohdalla huono. Todella huono.

Sain vinkin Vekarasta ja ei kun säkki matkaan ja nokka kohti Malmia. Hinnoittelupaikan sain reilu viikon päähän, 2 vkon päästä vaatteet olivat jo esillä ja kauppa kävi paremmin kuin 2 edellisellä paikalla yhteensä. Vaatteet mitkä eivät kelvanneet kahdelle edelliselle, kelpasi Vekaraan ja laukun pohjalla oli 3 vaatetta, joita ei ottanut myyntiin. Vaatteet olivat hyvin siistinä hyllyllä, kokomerkintöjen kera, kirjat suorassa ja omistaja toivotti tervetulleeksi toisenkin kerran. Vaatteista meni n 50 % kaupaksi.

Nyt vaatteet ovat käyneet neljällä kirpparilla ja voin sanoa tarpeeksi olen yrittänyt. Ensi viikolla vaatteet menevät kierrätysastiaan ja toivotan heille hyvää matkaa !

Ja ensi syksynä vien suoraan Vekaraan vaatteet. Hinnoittelupalvelu toimii, paikka on siisti, henkilökunta ystävällistä ja sijainti hyvä.

http://www.vekarakirppis.fi/

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: