Ipanainen, lastenvaatekirppis Hakaniemiessä

20 Kes

Ipanainen on tehnyt hyvää työtä lastenvaatekirppissaralla. Paljon on yrittäjiä ollut mutta ilman lisämyyntiä, homma ei toimi. Puhdas kirppistoiminta ei ole, ainakaan pk-seudulla niin kannattava business.

Oma kohderyhmä on aina kirppistavaroille, mutta myös lisää uutuuksia tarvitaan aina. Myymälästä saa siis sekä käytettyjä vaatteita sekä uusia astioita, tavaroita, juomapulloja ja vaikka mitä. Liike vaikuttaa pieneltä, mutta on hyvin kompakti.

Uutena aluevaltauksena Ipanainen pitää luentoja ja kursseja, näiden tulonlähteiden avulla liike on toiminut jo jonkin aikaa. Hienoa !

Homma toimii hyvin helposti asiakkaan kannalta. Varasin talvella paikan ja viikon paikkoja ei enää ollut vapaana, eli piti ottaa 2 viikon paikan. Paikka on hyvin suosittu !!!

Kävin etukäteen hakemassa Ipanaisen omat kestokassit ja vein ne kotiin. Ne sai laittaa niin täyteen kun vaan mahtui ja lisäksi saa viedä 1-2 isompaa tavaraa. Itse vein turvaportin ja taaperokärryn.

Sitten vaan odotellaan. Heti kun olin tuonut tavarat, tuli viesti olet tuonut myytävät. Kun myyntijakso alkoi, tuli viesti ja samoin kun loppui. Ja kun olin hakenut myymättä jääneet pois.

Paikka itse ilmoittaa hinnoittelevat myytävät edullisesti ja tämä kyllä pitää paikkansa. Sieltä ei saa listaa myytyjen tavaroiden hinnoista, mutta tiedän mitä vein myyntiin ja lista minkä Ipanaiselta sain, oli eurojärjestyksessä myydyt tuotteet, tyyliin 02.05 e euroa jne. Mutta kaikki mitä vein myyntiin, oli minulle tarpeetonta, joten olen tyytyväinen kaikkeen kauppaan.

Hinta vaikutti suolaiselta, 2 kassillista 65 euroa, mutta se määrä mikä niihin mahtui oli melkoinen ja kyllä työstä aina pitää maksaa. Talvivaatteet seuraavaksi myyntiin.

 

Advertisement

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: