Minipoppoo – aivan ihana lastenvaatekirpputori

19 Maa

Ehkä kaikista lastenvaatekirppareista Minipoppoo on lempparini. Liike avasi ovensa lapseni ollessa noin  vuoden ikäinen ja olen monia kertoja siellä myynyt tarpeettomia vaatteita ja leluja ja sekä ollut ostopuolella.

Ikäväkseni liiketila, jossa Minipoppoo sijaitsi lopettaa toimintansa, jonka läheisyydessä asumme ja tämän takia kirppis alkoi etsimään uusia liiketiloja ja löysivätkin heille sopivan Kannelmäen Prisman vierestä.

Uudessa paikassa ei enää vuokrata paikkoja vaan vaatteet lajitellaan koon ja sukupuolen mukaan. Kengät ovat omassa paikassaan, eli sieltä on helppo etsiä esim. oikean kokoisia saappaita tai vaatteita. Ei tarvitse käydä koko liikettä läpi vaan jokainen koko on omassa alueessaan, riittää että käy vain oikean koon ja seuraavan loossin läpi.

Iso plussa Minipoppoolla on myös se, että ahkerasti käyttävät facebookia, sinne tulee koosteita tarjonnasta.

Omistajat Satu ja Maria pitävät ovia auki 6 päivänä viikossa, alkuviikosta pidempään, eli jokainen asiakas pääsee joskus ostoksille.

Itse olen tehnyt liikkeeseen lukuisia kertoja täsmäostoja. Miloin on ollut vuorossa saappaiden metsästys, milloin juhlapaidan puute ja joskus jopa edullista syntymäpäivää olen ollut vaille. Ja aina on lopputulos ollut onnellinen.

Erilaista palvelua Minipoppoo tarjoaa ostopalvelun. Heidän sivuillaan on lista mitä ostavat milloinkin ja heille voi viedä max 2 Ikean kassillista vaatteita kerralla. Muutaman päivän päästä tulee tekstiviesti kun hinnoittelu on tehty. He ostavat vaatteet ja lelut 40 % ostohinnasta. Siinä on kaikki kulut. Minun ei tarvitse hinnoitella vaatteita, ei tarvitse käydä siivoamassa paikkaa, ei tarvitse etukäteen murehtia varkauksia ja rahat saan käteen välittömästi hinnoittelun jälkeen. Eikä tarvitse maksaa erikseen paikkavuokraa.

Laiskoille äideille loistava ratkaisu !

Advertisement

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: