1000 tavaran poisto

4 Tam
Vuonna 2015 lähti minun toimesta tavaraa pois 900 esinettä. Vuodessa on 365 pv, vajaa 3 per vrk. Loistava saavutus. Mutta silti koti ei tunnu yhtään tyhjemmältä.
Olen tosin itse huomannut silmä tottuu pienempään tavaramäärään hyvin nopeasti.
Kuun lopussa meillä vietetään synttäreitä ja osa vieraista ei ole käynyt meillä edellisten synttäreiden jälkeen, joten totuus kuullaan kohta; onko meillä tilavampaa ?
Tänä vuonna otetaan kovempi haaste : 1000 poistoa. Onneksi tänä vuonna on karkausvuosi , on 1 pv enemmän aikaa tyhjentää asuntoa.
Kuulemma jonkun laskutoimituksen mukaan keskimäärin kodissa on 10 000 tavaraa. Esim minun vanhempieni kohdalla tämä pitää varmaan paikkansa. Appivanhempieni kohdalla ei.
Kun yhtenä iltana laitoin kirjahyllyä kuntoon, laskin lapsellani on pelkästään kirjoja yli 100. Kun kaikki lasketaan yhteen, nousee lapsen huoneen tavaramäärä 1000.
Lisäksi keittiön kaapit ovat täynnä tavaraa, kellari ihan täynnä, uskoisin että meidän huushollin tavaramäärä pyörii 25 – 35 000 paikkeilla. Näihin verrattuna 1000 ei tunnu missään.
Ensimmäinen iso urakka otetaan kun menen viikonloppuna kellariin. Joulu korjataan pois, on hyvä hetki samalla tarkistaa onko kaikki kellarissa oleva tarpeellista. Tuskin.
Sitten alkaakin huutisilmoitusten urakointi.
Mutta kun heti tammikuussa urakka aloitetaan, se saadaan myös kunnialla läpi.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: