Ravintola Factory – 10 pisteen paikka

2 syys

Kokoonnuimme tutulla ex-työkaveriporukalla ja vietimme mukavan muutama tuntisen Aleksi 13 vieressä sijaitsevassa Factoryssä. Paikalle on helppo löytää, heti Aleksi 13 pääoven jälkeen tulee pienempi ja vaatimattomampi ovi. Hissimatka 5 kerrokseen ja perillä. Eksyminen mahdotonta.

Paikka on hyvin vaatimaton ja se näkyy myös hinnoissa. Iso pannupihvi suurella lisäkkeellä 15 € sekä minun suosikkini, salaattibaari 10,50 €. 10 kerran lipuilla pääsee vielä halvemmalla.

Salaatti kootaan itse niin että alle tulee runsaasti salaattia ja valita voi useasta kymmenestä täytteestä yhteensä 6. Lautasen ja tätä myötä myös annoksen koko oli valtava ja nälkä lähti aamuun asti.

Jälkiruokana vaihtoehtoja löytyi mm kakkuvalikoimasta, joka oli runsas. Itse päätin ottaa koko rahalla herkkuja, ison palan brownita, iso pallo vanilijajäätelöä sekä kastiketta. Iso nam.

Olimme syömässä vakioporukalla keskellä viikkoa, mutta paikka teki niin hyvän vaikutuksen, päätin kokeilla uudestaan, ruuhka-aikana, lauantaina. Lopputulos, kumpanakin päivänä tarjoilu pelasi, ruoka oli hyvää ja ravintolan pöydät pysyivät siisteinä.

Asiakaskunta on hyvin naisvoittoista, kahtena käyntikertana näin asiakkaina miespuoleisia peräti yhden kappaleen, naisia aika paljon enemmän. Henkilökunta taas on hyvinkin miesvoittoista. Kahtena kertana näin ainoastaan yhden naispuoleisen työntekijän.

Ymmärrän jos viihtyisyyteen panostettaisiin enemmän, se näkyisi myös hinnoissa, joten siitä ei voi antaa miinuspistettä. Eikä sitä että sijaitsee 5 krs, koska jos olisi ensimmäisessä, paikka olisi täynnä. Eli sijainti saa ison plussan. Ainoa miinus tulee ilmastosta. Siellä on kylmä. Koska vietimme muutaman tunnin ravintolassa, kaikille meille tuli kylmä. Emme olleet ainoita, jotka olivat tätä mieltä sillä ravintolassa oli myös paljon vilttejä. Vika siis on huomattu, mutta sitä ei ole korjattu. No, viltit olivat kiva plussa.

Lämpimästi suosittelen.

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: