Kattilahallin kirppis 04 – 05.10.

8 Lok

Sunnuntaina päätin poiketa Kaapelilla, jossa oli Kattilahallin kirpputori. Pienen jonotuksen jälkeen pääsin sisään ja myyjiä olikin reippaasti, lähes 180. Tarjontaa oli siis hyvin laajalti ja nopeasti rahapussi tyhjenikin.

Kesällä Hietsussa käydessäni pidän lompakossa tietyn määrän rahaa, mutta jos rahat eivät riitä, on läheisyydessä monta pankkiautomaattia. Kaapelilla ei homma toiminutkaan niin hyvin ja lisäksi ei kiitos uudelleen sisäänjonottamiselle. Ne mitä lompakossa oli, piti riittää.

Nettisivuilla oli selkeät ohjeet, vuokraan sisältyy vain paikka, ei pöytiä, ei rekkejä ja myös moni tuli ilman pöytiä ja rekkejä. Kirpputorilla idea on päästä ylimääräisestä eroon ja kovin helposti mene kyykkyyn penkomaan vaatekasoja vaan nämä lattiakasat jäivät vaille huomiota ja siirryin nopeasti toiseen paikkaan. Tai tämä mm. suomalainen tapa, jutellaan puhelimessa tai naputellaan kännykkää. En halua keskeyttää toisten henk. koht puheluita, joten nämäkin päivät jäivät väliin.

Reilu tunti meni yläkerran läpikäymisessä ja muistin yläkertakin on. Joten ylös, vintagesta oli jäljellä enää muisto ja nähtävästi bloggareilla ei ihan hirveen hyvin mennytkään, tai heillä oli hyvin paljon ollut myytävää, moni myi aivan poskettoman halvalla, näin ilmoituksia kaikki 1 e tai kaikki 0,50 e. Ostajat kiittävät.

Todella ison plussan Kierrätystehdas Ry saa tapahtuman järjestämisestä ja 2 tosi isoa plussaa siitä, että ihmisiä päästettiin sisään porrastetusti. Sisällä kun oli, ei liikaa ryysistä ollut ja myyjillä oli mahdollisuus keskittyä jokaiseen ostajaan.

Näitä lisää, kiitos !

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: