Stockmannin hullut päivät – hullutus jatkui !

15 Lok

Olen heikkona tarjouksiin ja hullujen päivien kuvasto tulee käytyä aina moneen kertaan läpi. Nyt oli hyvin lyhyt lista mitä haluan, joka järkipäätöksillä tuli vieläkin lyhyemmäksi.

Kun päivät alkoivat, jalat veivät kauppaan töiden jälkeen. Ja koska muutama Georg Jensenin Moneyphant säästölippaita vielä oli, pitihän sellainen meillekin ostaa. Miksi ? Viime vuonna hommattu Star Wars säästölipas on paljon hienompi. Ja sellainen löytyi jo valmiiksi kaapista. Olen heikko.

Olen livenä nähnyt Tom Dixonin Etch -kynttilälyhdyn ja se on todella, todella kaunis. Yleisesti en tykkää näistä, jotka heijastavat jonkun kuvion seinille, mutta tästä pidän. Värivaihtoehtoja oli 3 ja loogisesti valitsin sen, jota oli vähiten, eli kuparin. Ikävä kyllä sekä messinki että hopea jäi kummittelemaan päähäni ja menin vielä seuraavana päivänä ne hakemaan. Nyt pitää hakea Ikeasta tuikkusuojan, jotta kynttilästä ei steariinia lennä lyhdyn sisälle.

Ja eihän ne käynnit tähän jäänyt. Vielä sunnuntai-iltana piti poiketa ja hakea ilmapalloja. Haamusellaisia. Aivan ihania ja hyvin ovat vieläkin kestäneet.

Kävin tässä välissä Tukholmassa ja Pubissa oli esillä Tom Dixonin uusi kynttilälyhtysarja. Sama väri ja koko, mutta kuvio on erilainen. Kaunis!

Mielipiteesi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: